У війні з російськими окупантами загинули військові з Кіровоградщини. Точка доступу публікує імена Героїв, про загибель яких нам стало відомо сьогодні, 22 липня.

17 липня, захищаючи Україну від ворога, загинув  Чупайденко Євгеній Олександрович. Про це повідомили на сторінці Соколівської громади.

Євгеній Олександрович народився 21 лютого 1981 у с. Соколівське. У 2015-2016 роках знаходився в зоні АТО Луганської області. Отримав подяку за відданість Батьківщині.

Він вважав, що жах війни більше не побачать, але 26 лютого 22-го року його життя знов змінилось…. "повістка, сумка і кляті орки". Євгеній героїчно загинув у селищі Новодонецьке, Донецької області від тяжких осколкових поранень.

Прощання з Євгенієм Олександровичем та похорон відбудуться 23 липня о 10:00 у с. Соколівське за адресою вул. Карпенка-Карого, 6.


Первозванівська громада повідомила про загибель жителя с.Бережинка Олега Кобилянського.

Прощання із загиблим воїном відбудеться  завтра, 23 липня. Прощальна церемонія розпочнеться о 10:00 с . Бережинка, вул. 30 років Перемоги, буд.5, а церемонія прощання — о 10.15 біля Будинку культури.

Читайте також: Чотири роки після резонансного вбивства Діани Хріненко на Кіровоградщині: вироку досі немає





Головне сьогодні